Annulering lessen en voorstellingen i.v.m. Covid-19

Annulering lessen en voorstellingen
Naar aanleiding van de afgekondigde verdere maatregelen rond het nieuwe coronavirus Covid-19 worden de lessen en voorstellingen bij TVA geannuleerd vanaf dinsdag 18 maart voor de rest van het seizoen, dus t/m juni. Alle lessen en voorstellingen komen dus vanaf 18 maart helaas te vervallen.

Wanneer beginnen de lessen/voorstellingen weer?
We gaan met goede moed bezig om in september weer te beginnen. Bij het maken van de roosters voor volgend jaar zullen we zoveel mogelijk rekening houden met de situatie rond Covid-19.

Krijg ik geld terug voor de lessen die uitvallen?
Ja, we gaan de kosten naar rato verrekenen. Je betaalt dus 18/30e deel van het lesgeld voor 2019/2020. De contributie moeten we helaas wel volledig in rekening brengen omdat de meeste vaste lasten gewoon doorlopen.

Omdat de incasso van de lesgelden tegenwoordig in vier delen per jaar plaatsvindt betekent dit dat we begin april nog één keer € 20,50 zullen afschrijven voor de lessen die je in de tweede helft van het jaar hebt gevolgd. Als je in februari bent ingestroomd bij TVA dan komt daar een half jaar contributie a € 37,50 op (alle andere leden hebben de volledige contributie al betaald in het eerste semester).

TVA betaalt de meeste leveranciers langer door dan tot het moment waarop de lessen worden geannuleerd. Daarmee willen we docenten en zalen de kans geven om de klap op te vangen. Dit betekent dat het boekjaar 2019/2020 met een fors verlies zal worden afgesloten. TVA is echter een financieel gezonde vereniging die dit kan dragen.

Kunnen we zelfstandig gaan lessen?
Hopelijk mogen groepen later dit jaar weer bij elkaar komen; als je tegen die tijd zelf iets wil organiseren dan kan TVA mogelijk helpen dit te regelen.