lesrooster cursusjaar 2020-2021

Lesrooster 2020/2021

Let op: onderstaande informatie is deels niet meer up-to-date: de lessen worden hopelijk 6 april hervat en duren tot de zomervakantie, en de data van het voorstellingsweekend kunnen nog veranderen.

Klik hier voor meer informatie

De cursusgroepen bij TVA IMPRO hebben elke week les op een dinsdag of donderdagavond. Het cursusjaar start in de 2de week van september (di. 8 september en do. 10 september).

In principe is er vanaf september elke week les, behalve in vakanties en op feestdagen.

Mixlessen:
In verband met Covid-19 maatregelen vinden er dit jaar geen mix-lessen plaats. Mocht gedurende het cursusjaar de situatie veranderen waardoor dit wel kan plaatsvinden, zullen we dit t.z.t. inplannen.

ALV 
Op maandag 26 oktober staat de ALV gepland. Deze zal digitaal plaatsvinden.

Online lessen
Als de situatie rond Covid-19 verandert zodat lessen niet meer mogelijk zijn dan hebben docenten de mogelijkheid om maximaal vier lessen online te geven waarvoor je ook gewoon betaalt. We kunnen niet garanderen dat we geld terug kunnen geven voor eventuele niet-gegeven lessen, maar we doen ons best.

Voorstellingen
Er worden dit jaar zeer beperkt voorstellingen ingepland, in eerste instantie alleen een voorstellingsweekend aan het eind van het cursusjaar. Mogelijk wordt gedurende het jaar een tweede voorstelling georganiseerd, maar het initiatief hiervoor ligt in principe bij de groepen. Het voorstelweekend vindt plaats op vrijdag 30 april, zaterdag 1 mei en zondag 2 mei. Zie onderaan de pagina het overzicht van de voorstellingen.

Als je niet kunt spelen vanwege Covid-19
Als je vorig seizoen spelend lid was en dit jaar niet mee wil/kan spelen omdat je tot een risicogroep behoort, in de zorg werkt of mantelzorger bent voor iemand die tot een risicogroep behoort, dan kun je dit jaar gratis niet-spelend lid blijven. Neem contact op met het bestuur om dit te regelen.

Vrijdag30 april
Eerste helftJochem Rood
Tweede helftJochem Paars
Zaterdag1 mei
Eerste helftMichiel Groen
Tweede helftMichiel Rood
Derde helftTopmodule
Zondag2 mei
Eerste helftMathijs Groen
Tweede helftAnja/Marith Blauw
Derde helftAnja/Marith Geel