IntroductieworkshopsAanmeldenPraktische zaken —  Docenten en muzikanten informatie

Over TVA IMPRO

TVA IMPRO is een vereniging die volledig door vrijwilligers wordt gerund. We vragen dan ook van al onze spelers om een actieve rol te spelen. Dat betekent dat je naast trainingen ook meehelpt in zaken als kaartverkoop, belichting, presenteren, bestuurstaken, etc. Hierdoor voelt TVA IMPRO als één grote familie. Naast de trainingen worden er ook allerhande sociale activiteiten en workshops georganiseerd, zodat je al heel snel heel veel andere spelers leert kennen.

De vereniging is in 1989 begonnen als Theatersportvereniging, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een complete opleiding in improvisatietheater.

Wij werken met professionele docenten.

Introductieworkshop

Nog nooit met improvisatie te maken gehad? Nieuwsgierig naar de kick van scènes die uit het niets ontstaan? Op zoek naar het leukste verjaarscadeau ooit? Of wil je gewoon eens kennismaken met TVA IMPRO? Dan is de introductieworkshop echt iets voor jou! Plankenkoorts geen probleem, je hoeft alleen te willen!

Tijdens de introductieworkshop maak je onder leiding van een ervaren docent op een speelse en prettige manier kennis met improvisatie. De workshop is dan ook geschikt voor jong (18+) en oud, man en vrouw, groot en klein, dik en dun. Na deze 1,5 uur durende workshop heb je gratis toegang tot de TVA IMPRO voorstelling van die dag.

Tussendoor en achteraf is er genoeg tijd om in de foyer met improspelers te praten, vragen te stellen of ideeën uit te wisselen.

De kosten van de workshop, inclusief voorstellingsbezoek, zijn 25 euro.
In de workshop wordt zeker niet alleen gepraat, maar ook veel bewogen dus trek iets aan dat je daarbij niet in de weg zit.

Mocht je grenzen tegenkomen, dan worden deze altijd gerespecteerd.

Voor seizoen 2016-2017 zijn alle introductieworkshops geweest; data voor seizoen 2017-2018 zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data?
Schrijf je dan hier in.

Nog vragen? We horen het graag! inschrijvingen@tvaimpro.nl

top

Aanmelden nieuwe leden

De voorbereidingen voor seizoen 2017-2018 zijn al weer volop in gang en de inschrijvingen zijn geopend!

Beginners

Beginnende spelers starten in een van de twee basisjaargroepen met theatersport; een vorm van improvisatietheater, die speciaal bedacht is om je spelenderwijs allerlei vaardigheden te leren en waardoor je in een mum van tijd van zaken als podiumangst verlost raakt.

Inschrijven basisjaar

Gevorderden

Spelers die daar voldoende vaardigheden voor hebben en dat ook willen, kunnen na verloop van tijd doorstromen naar hogere niveaus en andere vormen van improvisatietheater; in 2017-2018 zijn er 10 groepen op 4 niveaus!
Spelers gaan niet automatisch elk jaar door naar het volgende niveau, maar moeten voldoen aan vastgestelde criteria; op deze manier speelt iedereen altijd op zijn eigen niveau.
Binnen een niveau bieden we elk jaar andere cursusprogramma’s, zo kunnen we ervoor zorgen dat de spelers steeds opnieuw uitgedaagd worden.  Heb je ervaring met improvisatietheater? Neem dan contact met op met inschrijvingen@tvaimpro.nl om te overleggen welk niveau het meest geschikt is voor jou.
top

Praktische zaken

Ons seizoen loopt van september tot juni, waarbij er geen les is in de schoolvakanties; elke groep heeft per seizoen 30 lessen.

Alle trainingen vinden plaats in het Polanentheater, Polanenstraat 174.

Trainingen zijn op maandag, dinsdag of donderdag van 19.00 uur tot 20.45 uur of van 21.00 uur tot 22.45 uur.
Voorstellingen zullen vanaf seizoen 2017-2018 deels in het Polanentheater en deels elders plaats vinden.
Voor seizoen 2017-2018 zijn de kosten 405 euro voor een heel jaar; dit bedrag bestaat uit cursusgeld en lidmaatschapscontributie (hiermee wordt de vereniging draaiende gehouden).

In principe kan iedereen van 18 jaar of ouder die de Nederlandse taal beheerst komen spelen bij TVA IMPRO. Wij hebben echter geen voorzieningen voor mensen met een ernstige beperking. Mocht je hieromtrent vragen hebben, neem dan contact op met inschrijvingen@tvaimpro.nl

top

Docenten en pianisten

Wil je zelf graag lesgeven of ben je pianist kijk dan op de pagina: Docenten en Pianisten.
top