top of page

zo 19 nov

|

Amsterdam

Proefles improvisatietheater - 19 november

Schrijf je nu in om kennis te maken met improvisatietheater, met dit kaartje heb je ook toegang tot een voorstelling op diezelfde dag. De proefles start om 12u en de voorstelling start om 14u. In het theater kun je ook wat eten tussendoor.

Proefles improvisatietheater - 19 november
Proefles improvisatietheater - 19 november

Tijd en locatie

19 nov 2023, 12:00

Amsterdam, Polanenstraat 174, 1013 WC Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Met veel plezier nodigen we vanuit TVA IMPRO iedereen uit die kennis wil maken met improvisatietheater middels een proefles op zondag 19 november 2023.

Tijdens deze workshop maak je onder leiding van een zeer ervaren docent op een speelse en prettige manier kennis met improvisatietheater. De workshop is dan ook geschikt voor volwassenen van alle soorten en maten.

In de workshop wordt zeker niet alleen gepraat, maar ook veel bewogen dus trek iets aan dat je daarbij niet in de weg zit. Mocht je grenzen tegenkomen, dan worden deze altijd gerespecteerd.

De workshop wordt gegeven in het Polanentheater. Aansluitend aan de proefles kun je ook gratis komen kijken naar een voorstelling van een van onze improvisatiegroepen. De exacte aanvangsttijd wordt later bekend gemaakt, het zal rond het middaguur zijn.

Deel dit evenement

bottom of page