top of page
IMG_1238.JPG

Wie zijn we?

TVA IMPRO is een vereniging gerund door vrijwilligers. Je volgt bij ons impro-lessen, maar helpt ook mee met bijvoorbeeld kaartverkoop, belichting of presentatie.

 

Zo voelt TVA IMPRO als één grote familie. Je leert al snel anderen kennen dankzij gezamenlijke activiteiten.

We zijn in 1989 begonnen met alleen theatersport, maar daarna uitgegroeid tot allround impro-opleider.

Docenten

Je krijgt les van deze helden

Theaterdocent

André Besseling

Theaterdocent

Theaterdocent

Jochem Meijer

Theaterdocent

Theaterdocent

Steven Oosterhuis

Theaterdocent

Theaterdocent

Marco Meurs

Theaterdocent

de vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is TVA nergens! De bestuursleden en commissies zorgen er samen voor dat de vereniging blijft draaien. Alle vrijwilligers spelen natuurlijk zelf ook mee in de vereniging. Ieder lid is meer dan welkom om te helpen! Vrijwilligers zijn circa 1 uur per week kwijt om de vereniging draaiende te houden.

Promocommissie

Website, socials, nieuwsbrief

Zie je deze prachtige website? Dat was de promocommissie. Ook voor socials en nieuwsbrief.

Voorstellingencommissie

Het organiseren van de voorstellingen

Planning van de groepen, locaties, muzikanten het licht - wordt allemaal georganiseerd door de voorstellingencommissie

Feestcommissie

Is het al weer tijd voor een feest?

De TVA Impro feesten, borrels en pubquizen zijn legendarisch. Dit is de feestcommissie die dit allemaal mogelijk maakt.

Vertrouwenspersoon

Welkom bij TVA IMPRO! We vinden het belangrijk dat al onze leden zich veilig en vertrouwd voelen binnen onze groep. Daarom hebben we een speciale vertrouwenspersoon die er is om naar je te luisteren en je te ondersteunen.

De vertrouwenspersoon is er voor jou, ongeacht of je een probleem hebt met een medelid, een vraag hebt over grensoverschrijdend gedrag, of gewoon even je hart wilt luchten. Deze persoon fungeert als een vertrouwelijk klankbord, waarbij alles wat je deelt strikt vertrouwelijk wordt behandeld.

Je kunt op elk moment contact opnemen met onze vertrouwenspersoon via e-mail. We begrijpen dat sommige situaties gevoelig liggen en dat je misschien liever niet rechtstreeks met iemand uit de theatergroep praat. Daarom zal de secretaris fungeren als vertrouwenspersoon, zodat je er zeker van kunt zijn dat je in vertrouwen je verhaal kunt doen.

Ons doel is om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich kan ontwikkelen en plezier kan beleven aan theatersport. We hopen dat je je altijd vrij voelt om contact op te nemen met onze vertrouwenspersoon als je ergens mee zit. Samen willen we ervoor zorgen dat iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt binnen onze vereniging.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gebruik maken van de diensten van onze vertrouwenspersoon? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We zijn er voor jou!

 

vertrouwenspersoon@tvaimpro.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

bottom of page