top of page

Wie zijn we?

TVA IMPRO is een vereniging gerund door vrijwilligers. Je volgt bij ons impro-lessen, maar helpt ook mee met bijvoorbeeld kaartverkoop, belichting of presentatie.

 

Zo voelt TVA IMPRO als één grote familie. Je leert al snel anderen kennen dankzij gezamenlijke activiteiten.

We zijn in 1989 begonnen met alleen theatersport, maar daarna uitgegroeid tot allround impro-opleider.

Docenten

Jochem Meijer

Jochem Meijer

Theaterdocent

Jochem is een ervaren docent die met veel plezier shows samen met de cursisten in elkaar zet. Plezier in de groep staat als basis voor groei en ontwikkeling. Zelf is hij full time bezig met impro voor scholen en bedrijven.

Mathijs van Wingerden

Mathijs van Wingerden

Theaterdocent

Met ruim 12 jaar ervaring als improvisatie acteur bij o.a. TVA Impro (Amsterdam), Kâttekwaod (Utrecht) en De Stuurlui (overal) is het spelplezier voor improvisatie en theatersport alleen maar groter geworden. Na gespeeld te mogen hebben op diverse improvisatie festivals en toernooien ben ik nu werkzaam als docent improvisatie bij o.a. Theaterschool Utrecht en TVA Impro Amsterdam.

Michiel Rampaart

Michiel Rampaart

Theaterdocent

Michiel Rampaart werkte na zijn studies Muziek en Drama in eerste instantie als acteur in theater en tv-producties. Ondertussen heeft hij ook als docent en trainer al weer een aantal jaar ervaring. In 2003 werd hij spelend lid bij TVA en sinds 2008 is hij er als docent werkzaam.

Esmeralda Detmers

Esmeralda Detmers

Theaterdocent

Na de regie-opleiding te Amsterdam is Esmeralda zich steeds meer gaan specialiseren in locatie en ervaringstheater voor diverse festivals zoals Over het Ij, Rode Loper en Oerol. Esmeralda is artistieke leider van VastGoedToneel: een groep improvisatie acteurs die op locatie voorstellingen improviseren. Momenteel is Esmeralda verbonden met What-IIIf groep: een internationale interdisciplinaire improvisatie groep in Europa.

Vereniging

Zonder vrijwilligers is TVA nergens! De bestuursleden en commissies (promo, feest & voorstellingen) zorgen er samen voor dat de vereniging blijft draaien.

Promo

Website, socials, nieuwsbrief

Zie je deze prachtige website? Dat was de promocommissie. Ook voor socials en nieuwsbrief.

Shows

'De vloer op' tot langere scènes

Alles wat er bij komt kijken om een geweldige show neer te zetten. Behalve het acteren dan.

Feest

Acteren op niveau

De TVA Impro feesten en borrels zijn legendarisch. Dit is de club die ze organiseert.

bottom of page